torsdag den 27. marts 2008

På tur...

I dag har vi været på rundtur. Sviger Dorthe og jeg var en tur i Randers for at købe ny karet til hende.Som det ses på nedenstående billede havde Dorthe og jeg en hyl dag. I sær da vi så hinanden sidde inde i den specielle Piaggio Ape 50:-)
Da vi nu var i Randers trillede vi ind forbi Jysk Storkøkken Service på Messingvej, hvor Steen Rene holder til.
Det var første gang jeg var på besøg hos JSS, og vi fik set hvad firmaet formår. Al service og vedligehold af professionelle køkkener klares, der sælges nyt og brugt udstyr, og så har JSS stor succes med udlejning af mobilkøkkener. Et komplet professionelt køkken er monteret op i en ny container, og denne container fragtes så til det sted hvor behovet er! Smart!!
Se mere her: Lej et køkken
Efter kaffe og en god snak i firmaet var det tid til at kigge på andre lokaliteter. Steen´s garage indeholdt to fine biler, og endnu flere interessante dele til montering på disse.Her efter gik turen sydpå. Monti havde dagen før inviteret til rejsegilde på MontiMatic´s nye kæmpehal.Masser af mennesker var kommet for at ønske tillykke og nyde grillpølser og øl/vand. Flot så det ud, og det bliver spændende at følge udviklingen på MontiMatics flotte byggeri.

Ingen kommentarer: