fredag den 2. april 2010

Breakdown... - no easy fix...

Jeg er i øjeblikket på UK tur, og indtil nu har det kørt planmæssigt; Afhentning af div. Ebay køb, gode B&B overnatninger, og torsdag ankom vi til bealieu i New Forest området. Her er der bl.a. et rigtigt fint bilmuseum - det besøgte vi ikke denne gang.. Efter afgang fra Bealieu besøgte vi Stonehenge, og derfra skulle turen gå til Oxford. Lige før Oxford sprang speeder kablet i V8, og de fleste ved, at en bil ikke kører langt uden denne del:-) Efter en times roden i motorrum, i heftig regn og spray fra lastbiler, fik jeg , ved hjælp af stumper fra motorhjelmens oplukning og det sparsomme værkstøjsudvalg igen liv i bilen, og vi kunne sætte kursen imod Cambridge hvor overnatnigen foregår...
Tilbage i ealieu, så var der også en Classic car dealer lige ved indkørsel til landsbyen. Nogle rimeligt gode - men også meget dyre biler - flere MG´s og AM - så vi fik snuset lidt og fik et par billeder..
V8 tar sig ganske udmærket ud sammen med en rigtig træt MGA til £11500....
Og en af de specielle ting ved New Forest er de løstgående dyr, hvilke jeg fik den udsøgte fornøjelse af inde i B´eren:-)

Ingen kommentarer: