søndag den 3. september 2006

Fyns Hill Climb

En søndag med Hill Climb på Fyn er nu overstået.
Det dejlige område omkring Fåborg Golfklub lagde asfalt til årets sidste afdeling af Hill Climb mesterskabet. Team Midget Racing var på plads med 66 bilen og resultatet var rigigt godt. Ud af ca 40 biler blev det til en flot generel 6. plads, og en 2. plads i den store 71 klasse.
Her var konkurrenterne Jørn Rasmussen i Mini, Mads Nygård i Triumph TR5, Ivan Hansen i NSU TT, og et par Alfa´er.

Jørn Rasmussen var helt suveræn i hans baneracer, men jeg havde dagen igennem en god fight med Mads i TR5, heldigvis med mig som den hurtigste dagen igennem. Herover ser du bilerne og rækkefølgen på dagens vindere i 71 klassen. fra højre mod venstre nr 1-2-3.

Desværre var ikke alle lige heldige. Anders Grønning, som ellers tidligere har været flyvende i hans Mini, havde problemer med koblingen, og kom derfor aldrig ud at køre race.

Igen en god dag med masser af flotte klassiske biler som blev brugt fornuftigt, nemlig sportslig kørsel til glæde for både tilskuere og chauffør.

Hel 8 MG´ere var i aktion, og er man interesseret i tider og resultater kan alle tider og placeringer ses her: