mandag den 5. oktober 2009

På tur igen - og så gør vi klar...

September måned har været ren slaraffenland mht hyggeture og gode frokoster.
Meningen var at den netop overståede weekend skulle være endnu en af slagsen.
Det startede ganske fornuftigt med afhentning af min nye hardtop. Kåre fra Smidstrup havde venligt reageret på min annonce og tilbudt sin Works hardtop. På vej til Fyn hvor vi skulle deltage i MG Natløbet, hentede vi den fine top hos Kåre. God stand sm lovet, faktisk tror jeg kun den skal plettes og et par glas skiftes før den er klar til min FIA racer....Første stop på Fyn var hos Sponsor Bonnevie som venligst havde stillet 2 stk bunde til den nye racer ud i skuret hvor vi afhentede dem. God service af Lars endnu en gang:-)

Herefter gik over det normalt så smukke Fyn mod Holstenshus ved Fåborg hvor årets sidste Hill Climb skulle afholdes. Fyn var denne dag dækket af regn og knap så smuk og indbydende som normalt.Men der var dog 5 MGB´ere i aktion. Herover ses Vermund Krog i V8 og Jørn R. i hans FIA racer. Uffe Madsen kørte godt i hans røde MGB, og dagens højeste humør mødte vi hos Jan Geiken og Thor F i Jans hvide MGB i 76 klassen.

Efter den kolde omgang tog vi ophold på Færgegården i Fåborg til en god frokost, og herefter kørte vi mod Turup Forsamlingshus hvor aftenens MG Natløb skulle starte. Det blev en lang og kold aften med et skidt resultat, og vi var rigtig trætte da vi landede i Esberg kl 03.00 søndag morgen...Søndagen blev brugt på sofaen og stranden, og i dag var det tid til at begynde forberedelsen til næste weekends tur til Sverige, og en af de første ting at sørge for var en bil at køre i. 5. gear gik fornyligt i kasse bilen, og Frank Holm var meget hurtig til at skaffe nogle nye gear- og syncromeshhjul, og i dag gik jeg i gang med jobbet. Som Frank havde fortalt var det et rimeligt simpelt job, så bortset fra en syndflod af regn gik det fint:-)Monti´s telt kom endnu en gang til redning, og i tusmørket kom der igen liv i den gamle gearkasse, og den burde nu kunne klare en tur til Sverige. I morgen begynder jeg forberedelsen af raceren. Der skulle helst kun være småting, men alt bliver selvfølgelig gennemgået som det plejer...

Ingen kommentarer: