mandag den 10. august 2009

OGP 2009

Så er vi hjemme fra Oldtimer Grandprix på Nürburgring. Det har været en begivenhedsrig tur, desværre uden internetforbindelse og derfor ingen opdateringer undervejs...Succes historien først: Pokalen for 2. pladsen er i hus efter 30 fede minutter på Grand Prix strækningen. Et lidt ensomt løb; Ginetta Palle var langt foran, og Spitfiren som var 3. bil i klassen var langt bagved. Udover de tre biler var klassen fyldt med biler for rigtig mange penge. Bl.a. var der lige blevet solgt en GT40 ugen for løbet, for omkring 10 millioner kroner. Og dem kørte der 3 af i vores heat. Og herudover selvfølgelig masser af Jaguar E og Cobras, Shelby Mustangs og mange andre sjældne biler.Desværre måtte vi også døje med tåge, og på trods af 3 dage med stjernevejr, blev lørdagen ramt af tæt tåge. Og lørdag var netop vores store dag med 2 starter. Disse blev aflyst, og vi blev spist af med 2 x 1 omgang på banen a la sprint. Det var en rigtig træls lørdag. Her over har vi stået og ventet ca en time før vi kommer ud og køre et par "trøst" omgange. Heover ses Dan Kjærgård Pedersen. Desværre i gruset for enden af langsiden. Her endte Dans debut på Nürburgring. Der var ellers masser af fart i bilen ned af langsiden....Denne TVR V8 havde heller ikke en heldig weekend. Den ellers meget fine bil - der i øvrigt er til salg - endte heatet med flammer ud af sidenFrank Holm var med på studietur. Jeg tror han fik god inspiration, så mon ikke vi ser ham til næste år på banen med hans Mustang??
Christoph Kjærgård havde en travl dag med ca 30 overhalinger da vi ikke fik kørt tidstagning..