fredag den 14. august 2009

En herlig weekend....

Så har ferieroen sænket sig. Efter et par dage på Fanø i Jespers hyggelige sommerhus, så har oplevelsen på Nürburgring bundfældet, og jeg må sige med det samme, at det var en fed tur:-) Den sene ankomst onsdag aften var lige til tiden, vi fik en fin plads i "Heliporten". God plads og rimelig ro. Straks torsdag morgen mødtes vi med Frank Holm, som var i følge med et Alfa team på studie tur:-)Til OGP åbner teknisk kontrol torsdag kl 11.00, og jeg var på plads ca 11.30, og som det ses herover, i godt selskab med Henrik Lindbergs Elva og Martini Porsche. Desværre for mig havde tyskerne denne weekend valgt at sætte fokus på Porscherne i 81(76) klassen, og det tog næsten 40 minutter at fuldføre teknisk kontrol på nr 23 herover. Til gengæld gik det hurtigt med at få raketten igennem. Det er den samme venlige ældre herre der har godkendt min bil alle 3 år jeg har været med til OGP, og han smiler mere og mere til mig i løbet af weekenden, og det er jo ikke noget skidt tegn:-)Fredag morgen er der åben i forplejningsteltet til kørere og hjælpere. Vi er klar fra starten, og herover ser vi Bjarne Bly, Frank H, Luffe, Jørgen og weekendens sødeste pitcrew; Pia.Fredag fik vi også købt den officielle dame polo til Pia, og den sidder bare godt:-)Fredag går weekendens første race også i gang. Herover ser vi 1. omgang af 500 km løbet som kører fredag eftermiddag på Nordsløjfen og GrandPrixstrecke.Igen i år så vi den gamle Dick Jacobs bil med 1293 motor køre Marathon. MG historie så det basker!!
Fredag aften så vi også denne MGB med en påskrift jeg kender alt til!!Vi så også vores nabo komme ind på salatfadet. Aftenen før havde hans teammate stået og skiftet motor i en bil magen til, så heldet var ikke med dette Alfa team denne gang...Lørdag var det tid til at gøre raketten klar, og på det tidspunkt smilede jeg stadig...
Efter en aflysning af tidskørslen og efter herover at have ventet 1 time på at komme ud at køre 2 omgange for lav fart var det ligesom om at smilet var stivnet lidt..Heldigvis blev det bedre lørdag aften hvor vi var ude at spise, igen på hyggelige Pistenklause hvor det var 3. gang at jeg var sammen med Lars og Luffe.
Søndag vågnede vi op til tåge endnu en gang. Heldigvis forsvandt det hurtigt igen, og det betød at racet endelig kunne komme i gang 100%.Det skulle blive en go dag med masser af danskere i aktion. Herover Peter Iversen i 356 Speedster.Og det blev en dag med masser af fine biler på banen.
Et af dagens højdepunkter. Gruppe C biler, herover med Claus Bjerglund i nr 22. Sluttende med en fin generel 5. plads.Og Henrik Lindbergs TicTac bil. Som efter en dårlig start virkelig fik kørt sig tibage i løbet..Og her efter var det tid til GT biler før 65...

Ingen kommentarer: