onsdag den 19. august 2009

Nyt fra ferie fronten.

Siden vi kom hjem fra Nürburgring for en uge siden, har den stået på sommerhus på Fanø, Bryllup på djævleøen, afslapning hos Pia og hyggelige ture på Sjælland i V8´eren.Den blå V8 har været med hele vejen, og lad mig sige med det samme at det har været ren fornøjelse at køre den bil og bruge den som ferietransport.Jeg tror Morten synes det samme da han prøvede en MG for første gang. Naturligvis på lukket område....En af dagene på Fanø var vi på tur til Sønderho. En dejlig fisketallerken er altid et hit:-)Det var gyldne dage for Bobbie O.Hjemme igen, skulle raketten gøres klar til Jyllandsringen. fik lige et billede af præmien fra OGP; Pokalen gør sig godt hjemme i skabet, bl.a. sammen med den jeg fik i 2007 til OGP.
Her til aften er Midgeten klargjort, og nu kørt op i servicebilen.

I morgen skal de sidste ting ordnes, Pia kommer igen til Jylland, og fredag sætter vi kurs mod JR.

Da vi var på djævleøen besøgte vi Niels Abild i Holbæk. Niels har bl.a. denne fine Sunbeam Tiger med en rigtig heftig motor. Efter Niels udsagn over 500 hk!!

Endnu mere interessant er det at NA igen har købt en Frøøje som han vil klargøre til historisk motorsport. Og det lyder jo godt for os der kører i A1. Vi mangler altid deltagere i denne division med de mindste biler. Vi hilser Niels velkommen igen.-)

Ingen kommentarer: