søndag den 1. april 2007

Midget Racing på messe

En weekend fyldt med gamle biler og stumper er nu godt overstået. TMR havde denne gang ryddet godt op i garagen og fundet en masse kvalitetsstumper frem og medbragt disse på Stumpemarked i Fredericia. Det blev et par hyggelige dage sammen med Alfaspecialisten Herluf Jensen og TMR´s faste crew Claudia & Morten. En masse kendte og ikke kendte var forbi standen til en sludder, og der blev også afsat mange stumper og dele. Det er svært at afgøre på forhånd hvilke stumper der er mest interresant for andre, men der var lidt for alle, og handlen gik fint. Der blev et lille overskud til at dække et enkelt startgebyr til et af sæsonens baneløb.

På MG klubbens stand var der også sket fornyelse. Vi har brugt en del penge på at forny os, og Ole Aaen havde lavet mange fine ændringer og forbedringer. Bl.a. vores nye "vægtæppe" med det flotte kølermotiv vakte berettiget opsigt, og ligeledes klubshopstanden havde fået et gevaldigt løft. Jørn Rasmussens flotte MGB var også et fint trækplaster på standen. Vi glæder os til at se den på banen i 2007.

Netop MG klubbens stand får jeg meget mere at gøre med i fremtiden. Jeg har for nylig sagt ja til at overtage jobbet som klubstandbetstyrer efter Jens Helge Jensen, som ha gjort et godt stykke arbejde i en del år.

Jeg mener de terminer ligger fint i forhold til min race kalender, og har derfor påtaget mig hvervet far efteråret. Det gæder jeg mig til at arbejde med.

Ingen kommentarer: