lørdag den 20. februar 2010

Så blev jeg Gilbern ejer:-)

Så kom dagen hvor jeg så, kørte og købte min nye vogn Gilbern GT1800. Og jeg er glad og tilfreds:-)
Det er en sjælden og yderst spændende bil. Efter sigende er der kun lavet 277 Gilbern GT i alt, og mange af disse har ikke overlevet tiden. Jeg skal nu have kontakt med Gilbern Owners Club og fundet ud af så meget som muligt om bil og model..
Min nye bil er ikke perfekt men i rigtig god brugsstand, og det bliver spændende at få den hjem over graven og få den undersøgt til bunds..
Elegant og typisk engelsk førerplads. Den er pt en blanding af gadebil og racer, mere gadebil end racer...
Men at den har kørt racerløb er der dokumentation for, både billeder og resultatlister. Resultaterne er ikke prangende, faktisk langt fra, men det kan jo skyldes flere ting, bl.a. undervogn, vægt og chauffør...
Set fra den anden side ser kabinen helt std. ud, og det er faktisk en ganske nydelig kabine:-)
Og en historie og lidt dokumentation er der også med bilen. Vognbog skal fornyes til en HTP

3 kommentarer:

jensby sagde ...

Hej Palle

Stort tillykke med din nye racer, jeg har selv kigget på den da den var til salg først privat og siden hos Daytona for en del år tilbage. Jeg har desuden set den køre ræs i København og ja det var rimelig adstadigt men der burde vel være et godt potentiale, om ikke andet er det jo skønt med nogle anderledes biler en Lotus Cortina og Elan.
Happy racing
Jensby

Claus Ebberfeld sagde ...

Også tillykke herfra, Palle: Man kan jo ligefrem se glæden i dit ansigt. Trist at det ikke blev min, men nu er jeg da sikker på, at den kommer ud at køre race - og sikkert også kommer til at køre hurtigt.

Held og lykke med den, i hvert fald.

Anonym sagde ...

Ja Tillykke med den, øhh Gilbern 1800 ikke en bil jeg ved ret meget om, skal den køre i a2 eller a3 ? hvad er det for en 1800 motor MG ?

Det bliver spændene at følge med her på bloggen

Hilsen Tim Jensen