onsdag den 11. november 2009

Den skønne tur VAR skøn:-)

Lørdag middag var Midgeten pakket, jeg var klar og varmeapparatet skruet op på MAX! I regn og en 7-8 grader kørte jeg i åben bil mod Odense hvor jeg skulle hente Pia inden vi om aftenen skulle til HMS præmiefest i HC Andersens by.Det var en fantastisk tur i åben bil og godt pakket ind i dunjakke og hue. Sjældent er jeg blevet vinket så meget til og fotoapparater blinkede. Hvor har de tænkt: "hvad fanden laver det fjols??"Vi blev godt indlogeret på Windsor Hotel, og drog afsted mod en rigtig hyggelig aften i selskab med vore race venner fra hele landet.. Præmie seancen er en ordentlig mundfuld hvor alle mesterskaberne over året skal belønnes. Alle Hill Climb og bane klubmesterskaber bliver præmieret, og jeg havde igen i år forsvaret min samlede 1.plads i 65 klassens div A1 for de mindste biler. Det var jeg rigtig godt tilfreds med, for det er et af målene når sæsonen starter. Det er 3. år i træk jeg vinder min klasse, på trods af der kommer flere nye biler til hvert år. Det var også godt at se at mange af mine klubkammerater fra MGCC DK tog præmier hjem.
Bl.a den store finske rally kører " Janno Geikonen" i MG B var på præmiepodiet.

Efter den "normale" præmie seance har HMS altid delt et par ærespokaler ud. De gives typisk til kørere der har ydet en ekstra indsats, for godt kammeratskab eller lignende.Stor var min overraskelse da jeg blev kaldt op til at modtage "Carl Eriks HMS vandrepokal".
Det var rigtigt dejligt, og et godt tegn på at det hjælper at kæmpe selv om det ser lidt sort ud indimellem....
På "Motorsporten fandt jeg dette om pokalen:
I HMS Nyhedsbrev nr. 71 står der følgende om uddelingen af 'Carl Erik Kristensen's HMS vandrepokal':
Uddeles til en kører i de små klasser, dvs. biler under 1300 cc, der har gjort sig specielt bemærket i den forgangne sæson.

Og historien om Tom Kristensens far Carl Erik, kan læses her:
Kørerportræt af Carl Erik KristensenResten af aftenen gik med hygge , god mad, røverhistorier og diskuteren af biler og reglement.
Vil også her i denne forbindelse rette en stor tak til Dennis som har været meget hjælpsom i mine forberedelser til at lave min MGB. Lørdag havde han en stor pose fyldt med håndskrevne tegninger og reservedelslister, og sågår ventiler og andre reservedele med til mig. Se
det er den ægte historiske spirit hvor man hjælper hinanden. Dejligt:-)
Jeg har også modtaget gode råd og lekture af John Milland som også kører MG B. Tak til jer begge, jeg håber jeg kan yde anstændig modstand når min nye bil kommer på banen... Dejlig aften i godt selskab, og en masse at bære hjem:-)Søndagen sluttede af i Nyborg hvor Pia og jeg skulle besøge min gamle værelses kammerat fra Kogtved søfartsskole Jesper, som jeg ikke har set i 26 år. Det var en fantastisk hyggelig dag med Jesper og hans kone Annie.

Hold kæft hvor var det en dejlig weekend.....

1 kommentar:

Knigge sagde ...

Ja det var en dejlig weekend og specielt at opleve, at trods i racer mod hinanden altid er der med gode råd..... Rigtig dejlige mennesker du kender. Og en god afslutning i Nyborg selvom jeg måtte spurte til toget.