tirsdag den 28. oktober 2008

Præmiefest

Årets præmiefets i HMS er nu afholdt. En hyggelig aften hvor alle klassevindere får deres velfortjente præmie. Og ikke mindst får vi dejlig mad og en go hold snak med kammerater og konkurrenter om sæsonen der gik, og hvad vinteren skal bruges på...

Det lyder som om der er mange nye biler på bedding, så det bliver spændende at se hvad sæsonen 2009 bringer. Både med hensyn til løbskalender og nye biler på banen:-)
Det blev en stor aften for os der elsker MG! Herover ses MGCC DK medlemmerne Kurt Bull (MGA) og Thor Flade (MG Midget) som blev generel 2 og 3 i Clubrace klasserne i Hill Climb.Og her ses de sammen med Jan Geiken i MGB som 1 - 2 - 3 i klasse 9Uffe Madsen i MGB har modtaget sin præmie for en samlet 2. plads i den store 65 klasse i HC.Og i førkrigsklassen bane var der også 3 MG´ere på sejrspodiet: Bjarne Bly som vinder, Nicolaj og Jørgen Hansson som 2 og 3, Alle kørende i T-typer.Det sidste billede står Morten for:-) - men det viser vinderne fra 65 klassen div A1. Undertegnede i Midget som nr 1, Johan Fløe Svenningsen i AH Sprite som 2 og Ole Aaen i Midget som nr 3.

Tillykke til alle.....

Ingen kommentarer: