mandag den 8. maj 2006

Stilhed - og bedring i vente.

Der har været meget stille den sidste uges tid. Og med god grund:-(
Smerter i ryg og ben tog til, og jeg har været sygemeldt den sidste uge. Der forsvandt nogle reflekser og følelser i venstre fod, så det var med bange anelser jeg kiggede frem mod den kommende sæson. Først og fremmest selvfølgelig for mit helbred, men sandelig også mod alt det spændende race som jeg har arbejdet henimod hele vinteren, og glæder mig meget til.
I dag har jeg været ved rygspecialisten, og han mener der er 80 % chance for jeg slipper for operation, og det betragter jeg som en rigtig god nyhed. Når smerterne forsvinder helt kan jeg begynde min genoptræning, og derfor regner jeg helt sikkert med at være med fra sæson starten på Ring Djursland den 27. & 28. maj. Tilmeldingen er ihvertfald sendt:-)
Om jeg når Hill Climb i Rold er en anden sag, men det betragter jeg helt sikkert også som sekundært i år. Det er baneracet der har min fulde prioritet.
Det kommer også til udtryk i min prioritering af weekenden den 5-6. august hvor der jo både køres Munkebjerg HC og Copenhagen Historic Grand Prix. Jeg har idag sendt min tilmelding til CHGP! Det har altid været et af mine mål at komme til at køre gadeløb i København. Det var noget af det første klassiske race jeg oplevede for en del år tilbage, og allerede den gang lovede jeg mig selv at jeg skulle være med der en dag. Og den dag bliver så i år den 5.& 6. august.

Som sagt har jeg ligget meget stille den sidst uge, men jeg har ligeså stille kunnet gå og nulre med nogle ting, og idag og til dels i går har jeg bl.a. fået skiftet pakning i min forrude, monteret mit bakspejl på mit frontbur, monteret min laptimer det rigtige sted og ikke mindst fået monteret min nyindkøbte transponder på det forhåbentlig rigtige sted. og med hjælpe har jeg fået monteret mine nye fælge i den rigtige størrelse. Dette skulle forhåbentlig gerne gøre en ende på mine problemer med dæk der går på både inder og yderside, og dermed bliver ødelagt.
Jeg har nu bestilt endnu et sæt Minilite hos Bonnevie MG Import (http://www.bonnevie.dk )
Og kan da også nævne at min højre bagskærm nu er repareret, så den er klar til montering af Bonnevie reklamer i nærmeste fremtid.

Men jeg håber at se jer alle ude til løb i sæsonen der nærmer sig med hastige skridt. Kom endelig hen og hils på!

Vi ses. Palle

Ingen kommentarer: