søndag den 9. februar 2014

Frø på vej....

Så er der en fin brugs Frø på vej ind i workshoppen.
I dag har jeg taget en lettere omvej fra Almind til Randers hvor jeg har besøgt Finn og Anna Marie. De har været medlemmer af MG klubben i mange år, og har arrangeret MG Randersløbet mange gange i alle de år jeg har været medlem af MGCC.dk.
Frøen skal ha en anden motor og der har jeg lovet at hjælpe.
Finn har også en original MG BGT V8, som har kørt i mange år og nu trænger til lidt kærlig omsorg. Og som rigtig MG mand er hans "nye" dagligbil naturligvis en nyere Z-type. Og den er ikke skidt med 180 hypper og skønt interiør :) 
Men en AH Sprite Mk 1 med alle dens fine detaljer er nu stadig noget for sig selv
Foran og bagved er den helt speciel og anderledes end sine meget mere succesfulde efterfølgere Sprite MK 2-3-4 og Midget Mk 1-2-3-4.
De sene modeller var indenunder næsten den samme bil, men med de forbedringer der blev lavet igennem tiderne,bl.a. større motorer, bedre bremser, bedre undervogn, bedre kalecher og interiør . Det der forsvandt var det unikke design, og det er en ting man ikke kan ændre i dag. Til gengæld kan man på en Sprite Mk 1 forbedre både motor/gearkasse, undervogn, bremser og interiør og stadig have en skøn Frøøje.

Frøen er en vinder.....
 

Ingen kommentarer: