lørdag den 22. februar 2014

En Rigtig God overrraskelse....

 I dag har været en "fridag", altså en dag uden det store program. Vi besluttede at køre en tur nordpå og besøge Mallory Park som ingen af os tidligere har været på. Vejret var fantastisk i dag og vi havde en skøn tur på småveje derop.
 Banen og omgivelser var lige i den historiske ånd. Ældre bygninger, og banen så yderst kuperet og spændende ud. Kunne hurtigt se at de ville passe rigtigt godt til en lille undermotoriseret Midget.
 Vi gik rundt og fik taget nogle billeder, kiggede lidt på de fine bronceskulpturer der var opstillet af berømte engelske racerkørere og de gamle bygninger, og var egentlig ved at forlade området, da der kom en sort BMW kørende ud fra banen. Manden kørte over til os, og det viste sig at være en af de nye ejere af banen. De tidligere ejere gik tilsyneladende i betalingsstandsning i efteråret, og nu var firmaet Real Motorsport gået ind og forsøgt at skabe nyt liv på anlægget. Han fortalte at de ville prøve noget forskelligt for at komme de støjproblemer i møde som de - ligesom de fleste andre motorbaner rundtomkring -  døjer med i forhold til lokalbefolkningen.
 Bl.a. var det nu slut med motocrossbanen, og Trackdays event ville også blive reduceret kraftigt. Fremover skulle banen leve af Classic- og motorcykel race samt triatlet og heste-events.
 Vi blev - noget overraskende - tilbudt at komme en tur ind på banen i bilen, og det siger man jo ikke nej til :)
 Så Jespers Ford Galaxy fik lige testet svingegenskaber og bremser...
 Bane layout ses herover. Banen er lidt over 2 km
lang og ret kuperet.
Paddock område med dommertårn...
 Historisk udseende Diner & Bar bygninger i Paddock området...
En rigtig god oplevelse at besøge Mallory Park, og jeg kunne endnu bedre tænke mig at komme at køre der med raceren en gang i fremtiden.....
For lige at runde dagen fornuftigt af, så smuttede vi lige lidt mere nordpå og besøgte også Donington banen og dens F1 udstilling.
Det var altså endnu en yderst kulturel dag :)

Ingen kommentarer: