lørdag den 20. februar 2016

Nyt fra den døde garage....

Det har været en meget stille periode - af forskellige grunde - men nu håber jeg at det begynder at gå den rigtige vej igen. Jeg fik tyndet ud i bilrækkerne i efteråret, vi kunne fokusere på den familiesammenføring der var nært forestående, og den nye båd der kom i flåden i september.
Jeg skal nu til at kigge på de resterende ting i garagen, og har nu besluttet at lageret og mine projekter  skal reduceres.
Det betyder at ham/hende der er på udkig efter et billigt Spridget projekt har et par muligheder for en go handel.

Jeg har bl.a. et rigtigt fint originalt sandblæst Spridget karosseri hængende på et stativ. Jeg har alle  pladedele til færdiggørelse af  pladearbejdet. Ønsker du en bil hvor de fleste dele er til at lave en hel bil så kan jeg også klare det. jeg har selvfølgelig papirer til bilen. Pris for karosseri incl div pladedele til færdiggørelse er 5000.- Skal du bruge en hel bil finder vi en meget fornuftig pris på dette.

Jeg skrev lidt om projektet tidligere: Omtale af karosseri

Derudover så har jeg også et rullende karrosseri til salg. det  hænger i øjeblikket på liften, og her kan det hurtigt konstateres at det er i rigtig go stand og uden rust. Bilen har for mange år siden kørt som racer,  og er pt udstyret med bur, så vil være et oplagt billigt projekt som MG Sport eller hillclimb bil.
Der er fin stram undervogn, ledningsnet, lenham hardtop, racersæde, bur, std tank, enten en fiber eller std front til renovering. pt ingen motor og gearkasse. Denne bil er der i dag lavet aftale om salg, så den er ikke længere tilgængelig. Der er til gengæld håb om at vi i den nærmeste fremtid ser bilen i MG Sport.

Jeg har derudover et rullende dårligt svejset karosseri med fuld undervogn og ledningsnet stående. Denne kunne følge med karrosseri for beskeden merpris.

Og selvfølgelig har jeg stadig lageret fyldt op med gode dele til Midget & Sprite.
Jeg er interesseret i at reducere, og har bl.a. gode forskærme, døre1098 CC motorer og 12G295 og 206 topstykker til fornuftig pris. LHD instrumentbord til alle modeller findes også.
 Og så har vi fået ny bil. Jeg prøvede jo at indstille min MG Sport til familieture. Det gik ikke helt godt. Den var bl.a. ikke rar at køre til Als i, og den var heller ikke optimal til hurtig kørsel da de ændringer jeg havde lavet for at gøre bilen kørbar for Henriette gjorde den langsommere på banen - ja så var sagen klar. vi måtte ha en gadebil mere.
Kiggede på en Midget i vinter, men pris og stand passede ikke helt sammen syntes jeg, så jeg kiggede nysgerrigt da Bøjes MGB GT kom til salg for et stykke tid siden. Syntes dog at den var lidt over budget, men så for en uges tid siden så jeg den igen, nu med den rigtige pris. Henriette og jeg fik en snak og vi mente nok at det kunne være en løsning, især fordi GT´en var med - det for mig - vigtige Webasto soltag. Vi har nu prøvekørt den Black Tulip farvede GT,  og aftalen er lavet. Vi glæder os til et forår hvor vi alle 4 - og Vigga Bo - kan komme på tur i det danske land.

Og så glæder jeg mig selvfølgelig også personligt til en go sæson i MG Sport. Skal lige ha Midgeten hjem fra vinterpladsen, og givet den lidt førstehjælp og skruet den tilbage til det "hårde" setup og det hidsige bagtøj, så jeg er konkurrrencedygtig når de nytunede biler kommer ud fra garagen til foråret.

Vi starter MG Sport sæsonen med en gang gokart på Vandel den 30. april, og så har vi 3 arrangementer med vores MG biler i løbet af sommeren. Vi håber at se flere nye deltagere. Vi har gjort meget ud af at understrege at MG Sport arrangementerne er for ALLE MG biler, uanset om den er ny eller gammel , tunet eller standard. I år inviterer vi også flere andre engelske mærke klubber. Vi vil méget gerne op på 25 deltagere hver gang hvis vi skal ha tingene til at løbe rundt i fremtiden.

Vi kan i hvert fald komme med 2 vogne herfra husstanden fremover :)

Ingen kommentarer: