lørdag den 27. januar 2007

Kedelig løbskalender for 2007

Løbskalenderen for 2007 (se indlæg her under) er nu tilsyneladende på plads. Og den ser ikke for godt ud:-(
4 løb i Sverige, heraf 3 på den kedelige Sturup Raceway. Det er godtnok ærgerligt!
Der er ingen af de kørere jeg har talt med, der synes at denne løbskalender er specielt spændende. De fleste er enige om at Sturup er den mest kedelige og uinteressante bane at køre på, så der er sikkert nogle gode grunde internt i løbsudvalget i HMS, der gør at man har lavet denne fordeling.
Jeg havde nok forventet at der ville blive 2 løb i Sverige, og det ville så også være ok.
Endnu værre - og rigtigt ærgerligt - er det at vi slet ikke skal køre på Ring Djursland i år. Danmarks sjoveste bane, og et sted de fleste kørere elsker at komme er ikke kommet på løbskalenderen. Ærgerligt og træls!!

Nu vil Team Midget Racing gå ekstra i tænkeboks. Måske er det i år at vi skal prøve at køre i udlandet i stedet. Udgifterne til transport til Sverige er ligeså store som at køre til Spa i Belgien eller Nurburgring i Tyskland, og det ville da være en oplevelse udover det sædvanlige.
Jeg havde ellers regnet med at samle noget mere erfaring på de danske baner i år, men det kan jo ikke lade sig gøre med kun 2 løb i Danmark.

Der er også den spændende FISC Euro Tour .En serie kun for biler med A-serie motor. Der får man masser af køretid og fuld forplejning for rimelige penge.
Lad os nu se om løbskalenderen bliver endelig. Måske sker der et mirakel i en bedre retning:-)

Ellers kører TMR første del af sæsonen og evaluerer derefter. Følg med på denne side!!

Ingen kommentarer: